Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Zöldségek mennyisége a proteines diéta alatt

Kérdés:

Jó napot kívánok, mi a helyzet az „engedélyezett zöldség tetszés szerinti mennyiségével” az első fázisban? Azt írják (a tejeskávéról), hogy a napi maximális szénhidrát mennyisége 4 g, de például egy nagy saláta uborka kb. 7,5 g szénhidrátot tartalmaz, amiből majdnem 5 g a cukor, és közben 350 g a súlya. Ezzel mi a helyzet? köszönöm

Válasz:

Jó napot kívánok, a diéta alkalmazásánál a testnek szüksége van szénhidrátokra a központi idegrendszer működéséhez. A protein ételekben az 1. fázisban olyan 10-15 g bevitel van. Ketózisba a test akkor kerül, ha a szénhidrát napi bevitele kevesebb mint kb. 50 g/nap. Ez az adat egyedi, mindenkinél más ez a határ, akik nagyobb teherbírásnak vannak kitéve azoknál még magasabb. Szükséges, hogy a teste ketózisban legyen, ezért a többi elfogyasztott ételre kb. 40 g jut. Igaza van, hogy például egy saláta uborka 300 g és kb. 7 g szénhidrátot tartalmaz. Amennyiben csak uborkát fog enni, akkor olyan 1,75 kg uborkát ehet meg. Napi 250-500 g engedélyezett zöldség az ajánlott mennyiség és többnyire az a tapasztalatunk, hogy az ügyfeleknek gondot okoz ekkora mennyiséget megenni. Ezekből az adatokból kiderül, hogy a tetszőleges mennyiség kb. 1,5 kg/nap.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval