Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Zöld tea a keto diéta alatt

Kérdés:

Jó napot. 5 napja vagyok a 3 hetes S program első fázisában és már a másodikat is megvásároltam. Most olvastam csak hogy naponta 2 bögre zöld teát lehet fogyasztani én viszont minden nap egy liter zöld teát ittam, de csak két percig áztatva. Paralen italt is ittam mert beteg voltam. Ez megállította a ketózist? Az 5 nap alatt 2,5kg-t fogytam. Köszönöm.

Válasz:

Jó napot, a zöld tea mennyisége főleg elővigyázatosságból van feltüntetve, mivel a kofein nagyobb mennyiségben lassíthatja a ketózist és a biztonságos napi adag két csésze, akárcsak a kávé esetében. Valószinűleg nem okozott problémát, mivel a súlycsökkentése kiváló :) A paralen forró italnál fontos odafigyelni a szénhidrát ennyiségre az összetételben. Ha szintetikus édesítőszerrel van édesítve akkor fogyaszthatja a diéta alatt is, ellenkező esetben megszakíthatja a ketózist. Ha a betegsége csak rövidtávú, hőemelkedés nélül, akkor folytathatja a diétát. A folyadékbevitelhez hozzá adhat citromos vagy limeos vizet is. Kerülje a csipkebogyó és gyombér teát, mivel ezeknek a szénhidrát tartalmuk magasabb. Komolyabb megbetegedés esetén szüskéges megszakítani a diétát, mivel a testének minden tápanyagra szüksége van. A betegség után 3-4. napig újra az 1. fázis szabályait kell betartani, hogy újra ketózisba kerüljön. Ezután folytathatja a diétás programot.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval