Francia keto diéta

Zeller hasáb



A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok

  • zeller
  • olíva olaj
  • bors

az étel elkészítésének menete

A zellert megközelítőleg 1 x 1 cm hasábokra vágjuk. A felvágott zeller hasábokat vízbe tesszük, hogy ne barnuljon meg. Amint az egész zellert felvágtuk, nedvszívó papírban megszárítjuk és sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük. A tenyerünkbe olíva olajat öntünk és a zeller hasábokat tenyerünkkel  gondosan beolajozzuk. A tepsit betesszük a 220°C –ra előmelegített sütőbe és megközelítőleg 20 – 25 percet süssük, míg a zeller meg nem puhul és nem nyeri el a kívánt színét. Miután a zeller hasábokat kivettük a sütőből megsózzuk és borsozzuk.

Az első fázis folyamán a zeller hasábokat két étkezés közti finomságként vagy mint a Prodietix Nugett köreteként  fogyaszthatjuk, a második fázistól a „normális” ételként fogyasztott húshoz köretként tálalhatjuk.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval