Francia fehérje diéta

Wrap zöldséggel és csiperkegombával



A diéta az 1. 2. és 3. fázisban 

hozzávalók egy adaghoz

  • 1 adag Prodietix gombás omlett
  • mángold vagy spenót levél
  • 50 g gomba
  • 2 kisebb retek
  • 1 kanál Dijon mustár
  • 1 kanál olivaolaj
  • ízesített fűszerek (pl.kapor, bazsalikom, petrezselyem)
  • só, bors

Elkészítés

Először elkészítjük az omlettet, hogy kihűljön mielőtt megtöltjük. Így egyszerűbb lesz vele dolgozni. A csomagoláson található utasítás szerint összekeverjük és felforrósított serpenyőn mindkét oldaláról 2-3 percig süssük.

A gombát kb. 7 mm szélességű szeletekre vágjuk és oliva olajjal süssük serpenyőben pár percig mindkét oldalon. Ezután sózzuk, borsozzuk. A retket apró darabokra vágjuk és. 

Az elkészült omlettet megkenjük mustárral, rá tesszük a spenót vagy mángold leveleket a gombát és a retket. Hozzá adhat még friss kaprot, vagy petrezselymet. Az omlettet úgy töltsük hogy az 1/3 üres maradjon, így könnyebb lesz összecsavarni.

Használhat bármilyen más Prodietix omlettet a wrap elkészítéséhez és a tölteléket is módosíthatja a megengedett zöldségek szerint az egyes fázisokban.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval