Wrap zöldséggel és csiperkegombával
A diéta az 1. 2. és 3. fázisban
hozzávalók egy adaghoz
- 1 adag Prodietix gombás omlett
- mángold vagy spenót levél
- 50 g gomba
- 2 kisebb retek
- 1 kanál Dijon mustár
- 1 kanál olivaolaj
- ízesített fűszerek (pl.kapor, bazsalikom, petrezselyem)
- só, bors
Elkészítés
Először elkészítjük az omlettet, hogy kihűljön mielőtt megtöltjük. Így egyszerűbb lesz vele dolgozni. A csomagoláson található utasítás szerint összekeverjük és felforrósított serpenyőn mindkét oldaláról 2-3 percig süssük.
A gombát kb. 7 mm szélességű szeletekre vágjuk és oliva olajjal süssük serpenyőben pár percig mindkét oldalon. Ezután sózzuk, borsozzuk. A retket apró darabokra vágjuk és.
Az elkészült omlettet megkenjük mustárral, rá tesszük a spenót vagy mángold leveleket a gombát és a retket. Hozzá adhat még friss kaprot, vagy petrezselymet. Az omlettet úgy töltsük hogy az 1/3 üres maradjon, így könnyebb lesz összecsavarni.
Használhat bármilyen más Prodietix omlettet a wrap elkészítéséhez és a tölteléket is módosíthatja a megengedett zöldségek szerint az egyes fázisokban.
A legmegfelelőb programot keresem...