Francia keto diéta

Vivien V. (22 éves)

"Magamat leptem meg a legjobban ..."
Vivien V.  (22 éves)

Több okból is úgy döntöttem, hogy kipróbálom a diétát - kicsi vagyok, és minden plusz kiló látszik rajtam. Nem éreztem jól magam a bőrömben, nem volt kedvem társaságba menni és szégyelltem magam. Nem beszélve arról, hogy az egészségnek sem tesz jót a túlsúly. Tudtam, hogy a keto diéta fordulópont lesz számomra, és alig vártam, hogy elkezdjem.

A csomag kinyitása után meglepődtem, és az első órát az ételek rendezésével töltöttem, hogy könnyebben megtalálhassam azt, amire később szükségem lesz. A diéta alatt élveztem, hogy különböző fehérje étel receptekkel próbálkoztam. Az első napokat az újdonság varázsa vette körül, az önbizalmam minden egyes nappal nőtt, a hangulatom egyre jobb lett és összességében minden javult. A diéta első szakaszának első fele nehéz volt, majd jött a fordulópont, a második és a harmadik szakasz pedig olyan könnyen ment, hogy időnként hiányzik is.

Kezdettől fogva szigorúan vettem a rendszert és tartottam magam a szabályokhoz. Az első fázis kicsit nehéz volt, mert mindenkinek meg kellett szoknia, hogy mást eszem, külön kell főznöm. De amint megszoktuk az új rendszert, nagy büszkeséget éreztem részükről, hogy elkezdtem fogyni és kitartó voltam. A legjobban azon lepődtem meg, hogy hónapokat kibírtam csokoládé nélkül és egész nyarat fagylalt nélkül. Kibírtam a Prodietix csokoládés ételeivel. Ehhez hozzáadtam az aerob edzéseket, például a gyaloglást, a túrázást és a kerékpározást.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval