Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Vitaminok a proteines diéta alatt

Kérdés:

Jó napot, lehet folytatni a diéta után az Amway Nutrilite daily vitaminok napi szedését? Nem baj, hogy minden reggel 1x APO-OME 20-T szedek a gyomromra? köszönöm KL

Válasz:

Jó napot kívánok, köszönjük kérdését. Az interneten fellelhető információk segítségével megnéztem az Amway Nutrilite daily készítményt és nem találtam olyat benne, aminek a szedése a protein diétánkra negatív hatással lenne. Ami az APO-OME 20 szedését illeti, ha ezt gyomor- vagy nyombélfekélyre szedi, akkor javasoljuk, a diétát beszélje meg az orvosával. Ha ezt gyomorégésre szedi, a Prodietix diétát elkezdheti. A protein ételekre való reakció minden esetben egyedi, ezért, ha úgy érzi, hogy nem jó, a diétát abba hagyhatja és mi a pénz visszafizetési garancia keretén belül a visszaküldött, a programból megmaradt ételekre a pénz arányos részét visszaadjuk. Bármilyen kérdés esetén bátran lépjen velünk kapcsolatba.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval