Vaníliás palacsinta áfonyával és túróval
Recept megfelelő a: 3. fázisban
hozzávalók két adaghoz
- Prodietix vaníliás palacsinta
- 100 g alacsony zsírtartalmú túró
- 100 gáfonya (esetleg eper vagy málna)
- cikória szirup
elkészítési utasítás
A palacsinta keveréket összekeverjük 50 g hideg vízzel shakerben és egy percig pihenni hagyjuk. Ezután serpenyőbe öntjük és mindkét oldalról süssük 2-3 percig. Egy tálban összekeverjük a túrót, cikória szirupot és az áfonyát. A kész palacsintát megtöltjük a keverékkel.
Ebben a receptben a normál és a proteines Prodietix ételt kombináljuk. Több információt erről a diétához érkezett kézikönyvben talál a "Hagyományos ételek kombinálása proteines ételekkel" szekcióban.
Jó étvágyat.
A legmegfelelőb programot keresem...