Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Uzsonna doboz

Termékkód: 11120069
Válaszfallal ellátott uzsonna doboz, ideális kisebb vagy nagyobb snack számára. Szilárd, könnyen és biztonságosan zárható.
check iconKészleten > 5 darab
Ár:
1,060 Ft

A doboz folyékony ételekre nem alkalmas. Ne használja mikrohullámú sütőben.

A doboz hosszú élettartama és a motívum jó minőségének fenntartása érdekében azt javasoljuk: az első használat előtt kézzel mossa meg a dobozt, minden használat után azonnal mossa meg kézzel a dobozt - vízzel és mosószerrel, hagyja jól megszáradni, ne használjon oldószer alapú tisztítószert, csiszolóanyagot vagy durva felületű szivacsot.

Az elszíneződések, mint például a sárgarépa pigmentek olajjal eltávolíthatók. Más elszíneződések ecetesszenciával távolíthatók el. Az enyhe szennyfolt nem változtatja meg a doboz tulajdonságait.

A mosogatógépben történő mosás idővel elhalványíthatja a motívum színeit, ezért javasoljuk a kézmosást. Ha mégis inkább mosogatógépben szeretné tisztítani, javasoljuk, hogy tegye a mosogatógép felső kosarába, és ügyeljen arra is, hogy a dobozon található motívum szabadon maradjon, és ne legyen kitéve a környező tárgyak káros hatásainak (ütések, karcolások, stb.)

Anyag

Műanyag PP (PBA free)


Méret

 17,5 x 12,8 x 6,9 cm

Táplálkozási összetétel 100 g-ra és adagra
Product weight
105 g