Francia keto diéta

Prodietix proteines diéta útmutató

Célunk, hogy a diéta a lehető legkellemesebb legyen. Ezért minden rendeléshez útmutatót is küldünk.

Ha azonban inkább egy elektronikus kézikönyvet szeretne, hogy mindig kéznél legyen, akkor a lent találaható gomb segítségével letöltheti a kézikönyvet PDF formátumban.

Mit tartalmaz az útmutató

A kézikönyv 44 oldalán sok érdekes és hasznos információ található a diétáról. És nem csak ez! Néhány nagyszerű receptet is meglel, és a sikereit is feljegyezheti.

A fehérje diétáról

Ebben a fejezetben általános információkat talál a fehérje diétáról, arról,mi az a ketózis, mi az a fehérje diéta, hogyan működik a keto diéta és még sok minden másról. Az étkezési szabályok betartása sokkal könnyebb, ha megérti, milyen elven működik a ketogén diéta. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezt a fejezetet.


Fehérje diéta szabályai

Itt megismerheti a fehérje diéta három alapvető szabályát, megtalálja itt a megengedett zöldségek listáját és tippeket annak elkészítéséhez. Végül, de nem utolsósorban megtanulja, hogy mely összetevők alkalmasak a normál ételek elkészítésére. Például, ha bevásárló listát készít akkor ez a fejezet segíthet.


Tippek a diétához

Például, ha arra kíváncsi, hogy mikor a legjobb a diétát elkezdeni, mennyi a maximális szénhidrátmennyiség fogyasztása, hogyan lehet ízesíteni ételeinket, hogyan változtathatja étrendjét, vagy milyen gyakran kell mérnie a súlyát, és miért.


A haladása

A táblázat lehetővé teszi a fogyás folyamatos rögzítését, a változások figyelését nemcsak kilogrammban, hanem centiméterben is. Nagyon fontos segítségként szolgálhat az online tanácsadókkal való konzultáció során is. A diétaprogram során a saját haladásának figyelemmel kísérése a legjobb motiváció.

Kérdések indexe


Sok kérdése van az étrenddel kapcsolatban? Három éve gyűjtjük az ügyfelek kérdéseit, és most a kézikönyv 16 oldalán mutatjuk be a leggyakoribb kérdéseket. A kézikönyvben tucatnyi válasz található táplálkozási tanácsadóinktól. A kérdések ábécé szerinti indexben vannak elrendezve. Így elkerülheti az étkezési hibákat és kényelmesebbé teheti diétáját.


Receptek

Nem tudja, hogyan dobja fel a diétás étrendet, változatosabbá és kellemesebbé szeretné tenni? A kézikönyv utolsó fejezetében rengeteg receptet talál. Kiválasztottuk az ügyfelek kedvenc receptjeit. Ezek a receptek az étrend első, második és harmadik fázisában fogyaszthatóak. Az utolsó oldalak meggyőzik arról, hogy a fehérjediéta is lehet ízletes és szórakoztató.

Útmutatások a prodietix ételek elkészítéséhez
 

Ennek a fejezetnek köszönhetően mindig kéznél lesz az összes a Prodietix proteines étel elkészítési utasítása.

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval