Francia fehérje diéta

Útmutató

Hogyan vásároljak diétás programot vagy fázist?

A diétás programok a hosszukban és a típusukban különböznek. Két típusú diétás programot talál nálunk, "Z" és "M" program. A Z programokat általában nőknek szoktuk tanácsolni az programot pedig férfiaknak, de nem csak ez a fontos a program választásnál. Vannak olyan nők akiknek az M program felel meg jobban, és olyan férfiak akiknek a Z program. A program hossza a leadni kívánt kilóktól függ. Az Önnek megfelelő diétás programot ki tudja számolni Online kalkulátorunkban itt

Minden diétás program három fázisra van osztva. A fázisokat egyesével is meg tudja vásárolni, vagy egyszerre kedvező áron tejes programban. Hásználja a „fázis vásárlása“ és „program vásárlása“ gombokat.

A gombra kattintás után megjelenik egy új oldal ahol össze tudja állítani az étrendet saját ízlése szerint. Egy egyszerű útmutatót talál az oldalon, amely segítségével úgy tudja összeállítani a programot hogy betartja az alap szabályokat. Az étrendnek egyforma arányban kellene édés és sós ételt tartalmaznia.

Vásárláskor kattinthat a „választás kihagyása“ gombra is és ránk bízhatja a program összeállítását. Az étrendet úgy válogatjuk össze hogy a lehető legváltozatosabb legyen.

A diétához érkezni fog egy diétás útmutató is. Itt megtalálja az alapszabályokat, a fázisokban megengedett zöoldségeket és alapanyagokat és az ételek listáját reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora kategóriára osztva.

Kérdések esetén nyugodtan keressen fel minket e-mailben vagy telefonon. Szívesen segítünk.

Ki szeretné próbálni a Prodietix diétát, de nem tudja milyen programot választjon? Próbálja ki online kalkulátorunkat itt

Nem ismeri a Prodietix proteines diétát, szretne többet megtudni? Készítettünk Önnek egy áttekintést, amelyben minden fontos információt megtalál itt.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval