Francia fehérje diéta

Útmutató

Hogyan vásároljak diétás programot vagy fázist?

A diétás programok a hosszukban és a típusukban különböznek. Két típusú diétás programot talál nálunk, "Z" és "M" program. A Z programokat általában nőknek szoktuk tanácsolni az programot pedig férfiaknak, de nem csak ez a fontos a program választásnál. Vannak olyan nők akiknek az M program felel meg jobban, és olyan férfiak akiknek a Z program. A program hossza a leadni kívánt kilóktól függ. Az Önnek megfelelő diétás programot ki tudja számolni Online kalkulátorunkban itt

Minden diétás program három fázisra van osztva. A fázisokat egyesével is meg tudja vásárolni, vagy egyszerre kedvező áron tejes programban. Hásználja a „fázis vásárlása“ és „program vásárlása“ gombokat.

A gombra kattintás után megjelenik egy új oldal ahol össze tudja állítani az étrendet saját ízlése szerint. Egy egyszerű útmutatót talál az oldalon, amely segítségével úgy tudja összeállítani a programot hogy betartja az alap szabályokat. Az étrendnek egyforma arányban kellene édés és sós ételt tartalmaznia.

Vásárláskor kattinthat a „választás kihagyása“ gombra is és ránk bízhatja a program összeállítását. Az étrendet úgy válogatjuk össze hogy a lehető legváltozatosabb legyen.

A diétához érkezni fog egy diétás útmutató is. Itt megtalálja az alapszabályokat, a fázisokban megengedett zöoldségeket és alapanyagokat és az ételek listáját reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora kategóriára osztva.

Kérdések esetén nyugodtan keressen fel minket e-mailben vagy telefonon. Szívesen segítünk.

Ki szeretné próbálni a Prodietix diétát, de nem tudja milyen programot választjon? Próbálja ki online kalkulátorunkat itt

Nem ismeri a Prodietix proteines diétát, szretne többet megtudni? Készítettünk Önnek egy áttekintést, amelyben minden fontos információt megtalál itt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend megfelel az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval