Francia keto diéta

Útmutató

Program választása

A diétás programok hosszától és típusától függően változhatnak. A diétás programok típusai: „S”, „M” és „L”. A megfelelő típusú program kiválasztásában a döntő tényezők a magasság, a nem és az életmód (alvás, sporttevékenység, foglalkoztatás típusa). A diétás program hossza a fogyás mértékét jelzi. A diétás program kiválasztásához használja az online kalkulátorunkat itt vagy az oldal alján.
 

Minden diétás program három fázisra van osztva. Ezeket külön is meg tudja vásárolni, vagy kedvező áron teljes programban. Elég a "vásárlás" gombra kattintani. Minden diétás programnál és fázisnál fel van tüntetve a hossza hetekben és az ételek mennyisége is.

Étrend

A "vásárlás" gombra kattintás után, megjelenik egy új oldal ahol össze tudja állítani az étrendjét ízlése szerint. Ezt a lépest át is tudja ugorni a "választás kihagyása" gombra kattintva. Az étrendet így úgy állítjuk össze hogy változatos proteines ételeket tartalmazzon.

A diétához tartozik egy útmutató is, ahol megtalálja az összes fontos információt, megengedett zöldségeket és a hozzávalók listáját a megengedett alapanyagokhoz a hagyományos ételek elkészítéséhez a második és harmadik fázisban. A csomag az ételek áttekintését is tartalmazza, amelyben megtalálja melyik étel „reggeli, ebéd” és így tovább.

Kérdések esetében keressen minket emailben vagy telefonon.

A Prodietix diétával szeretne fogyni, de nem tudja milyen programot válasszon? Próbálja ki online kalkulátorunkat itt

Nem ismeri a Prodietix diéta szabályait és szeretne többet megtudni róla? A legfontosabb információkat megtalálja itt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval