Proteines túrós kalács
Recept megfelelő : 3. fázistól
hozzávalók 6 adaghoz
- 3 db tojás
- 1 csomagolás Prodietix vanília krém
- 3 sztévia tabletta
- 2 csomag alacsony zsírtartalmú túró
- 3 kanál holland kakaópor
elkészítés
A sütőt előmelegítjük 180°C. Minkét túrót kicsomagoljuk és folyamatos keverés mellett habverővel hozzá adjuk a két tojás, sztéviát és a Prodietix vanília krémet.
A tortaformát kibéleljük sütőpapírral. Az előkészített formába beleöntjük a tészta felét, a tészta maradékához hozzá adjuk a kakóport. A kakaós tésztát hozzá adjuk a maradék tésztához úgy hogy szép színes legyen.
A kalácsot 180 °C süssük 20 percig. Ezután csökkentjük 150 °C-ra és még 30 percig süssük.
Díszíthető 100 g gyümölcsel.
A legmegfelelőb programot keresem...