Francia fehérje diéta

Proteines túrós kalács



Recept megfelelő : 3. fázistól

hozzávalók  6 adaghoz

  • 3 db tojás
  • 1 csomagolás Prodietix vanília krém
  • 3 sztévia tabletta
  • 2 csomag alacsony zsírtartalmú túró
  • 3 kanál holland kakaópor

elkészítés

A sütőt előmelegítjük 180°C. Minkét túrót kicsomagoljuk és folyamatos keverés mellett habverővel hozzá adjuk a két tojás, sztéviát és a Prodietix vanília krémet.
A tortaformát kibéleljük sütőpapírral. Az előkészített formába beleöntjük a tészta felét, a tészta maradékához hozzá adjuk a kakóport. A kakaós tésztát hozzá adjuk a maradék tésztához úgy hogy szép színes legyen.
A kalácsot 180 °C süssük 20 percig. Ezután csökkentjük 150 °C-ra és még 30 percig süssük.

Díszíthető 100 g gyümölcsel.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval