Francia keto diéta

A megnövekedett érdeklődés miatt 1-2 nappal késhet a megrendelés kézbesítése. Az ebből adódó kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézésüket kérjük!

Csípős garnélaleves (Tom Yam)



Hozzávalók (4 adag):

  • 12 drb nagy, hámozatlan garnélarák
  • 1 ks salotta hagyma (mogyoróhagyma)
  • 1 marék friss koriander
  • 1 evőkanál mogyoróolaj
  • 2 teáskanál chili paszta
  • 1,5 l húsleves a megengedett húsból
  • 4 drb újhagyma
  • 4 szál citromfű
  • 150 g portobello gomba
  • 3 drb paradicsom
  • 15 g chilipaprika
  • 4 kaffir lime levél
  • 2 evőkanál thai halszósz 
  • 2 zöldcitrom leve

Elkészítés:

Vágjuk apróra a salotta hagymát és a koriandert. Egy edényben felmelegítjük az olajat, hozzáadjuk a hagymát, a koriandert, a garnélarákot, és addig sütjük, míg a garnélarákok rózsaszínek lesznek. Hozzáadjuk a chili pasztát, a kaffir lime leveleket, a húslevest és 5 percig főzzük. 


Az újhagymát valamint a citromfüvet megtisztítjuk, hosszú csíkokra vágjuk. A megmosott, megtisztított portobello gombát felszeleteljük. A paradicsomokat félbevágjuk. A chilipaprikából eltávolítjuk a magokat és apróra vágjuk. Ezeket az alapanyagokat a halszósszal, és a zöldcitrom levével 2 percig főzzük.

Tálaláskor korianderrel díszítjük.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval