Francia keto diéta

Csípős garnélaleves (Tom Yam)



Hozzávalók (4 adag):

  • 12 drb nagy, hámozatlan garnélarák
  • 1 ks salotta hagyma (mogyoróhagyma)
  • 1 marék friss koriander
  • 1 evőkanál mogyoróolaj
  • 2 teáskanál chili paszta
  • 1,5 l húsleves a megengedett húsból
  • 4 drb újhagyma
  • 4 szál citromfű
  • 150 g portobello gomba
  • 3 drb paradicsom
  • 15 g chilipaprika
  • 4 kaffir lime levél
  • 2 evőkanál thai halszósz 
  • 2 zöldcitrom leve

Elkészítés:

Vágjuk apróra a salotta hagymát és a koriandert. Egy edényben felmelegítjük az olajat, hozzáadjuk a hagymát, a koriandert, a garnélarákot, és addig sütjük, míg a garnélarákok rózsaszínek lesznek. Hozzáadjuk a chili pasztát, a kaffir lime leveleket, a húslevest és 5 percig főzzük. 


Az újhagymát valamint a citromfüvet megtisztítjuk, hosszú csíkokra vágjuk. A megmosott, megtisztított portobello gombát felszeleteljük. A paradicsomokat félbevágjuk. A chilipaprikából eltávolítjuk a magokat és apróra vágjuk. Ezeket az alapanyagokat a halszósszal, és a zöldcitrom levével 2 percig főzzük.

Tálaláskor korianderrel díszítjük.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval