Francia keto diéta

Tatár bifsztek retekből és gombából



A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok

  • 200 g retek (vagy fehér retek)
  • 80 g  csiperkegomba
  • ½ citrom leve vagy 3 kanálnyi ecet
  • metélőhagyma
  • bors

az étel elkészítésének menete

Első lépésként  a gombát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk – megközelítőleg 5 x 5 mm. Hozzáadjuk a citrom kifacsart levét vagy az ecetet, sót, borsot és ez összekeverjük, majd a hűtőbe tesszük. Ezután a retket a gombával megegyező nagyságú kockákra és a metélőhagymát is  összevágjuk. Ezt mind összekeverjük és hűtőben hagyjuk rövid ideig pihenni.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval