Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Táplálékkiegészítők minősége

Táplálékkiegészítők minősége

A jó táplálkozás a siker alapja a legtöbb sportágban, és gyakran szerepet játszik a fogyásban is. A normál étrendből nem mindig könnyű mindent tápanyagot beszerezni. Táplálékkiegészítők segíthetnek egy ilyen helyzetben. Néhány dologra viszont jó odafigyelni.


Minőség szavatosság nélkül

Az táplálékkiegészítők ellenőrzése nem megfelelő és a minőségüket szabályozó jogszabályok nem egységesek. A táplálékkiegészítők nem tartalmazhatnak olyan információkat, hogy helyettesíthetik a változatos étrendet, vagy hozzájárulhatnak az egészségügyi problémák és betegségek megelőzéséhez illetve kezeléséhez. De ez nem elég. Senki sem garantálja a termékek biztonságát és minőségét.
 

Clean Label projekt

A Clean Label egy új koncepció. A célja az étrend-kiegészítők minőségének ellenőrzésé kezdeményezése. A A Clean Label ezután védjegyként fog szolgálni, hogy világossá tegye a fogyasztó számára, melyik termék biztonságos. 2018-ban a Clean Laben projekt keretében 134 legkelendőbb fehérje étrend-kiegészítőt tesztelték. Sajnos az eredmények nem voltak a legjobbak.

Kadmium a főszerepben
 

A kadmium tesztek mutatták a legrosszabb eredményeket. Ez az elem a minták 74% -ában fordult elő. A kadmium pedig veszélyes is lehet. Rákkeltő hatású, ami azt jelenti, hogy akár rákot is okozhat vagy felgyorsíthatja a rákos növekedést. Teratogén hatások is ismertek - zavarhatják a magzat fejlődését és születési rendellenességeket okozhatnak.

A kadmium negatív hatással van más fémek anyagcseréjére, és károsíthatja a vesét, az immunrendszert vagy a szív-érrendszert.

Ólom a termékek 70% -ában

Az ólom ártalma általában ismert. Ez a fém elsősorban az idegrendszert károsítja.
A szervezetben való jelenléte negatív hatással lehet a vese működésére, és rákkeltő hatásai is ismertek. Az ólom nagyon kis adagokban is veszélyes - különösen a krónikus hatás esetében.
Biszfenol A az esetek 55% -ában tálaltak és egyéb szennyező anyagokat is felfedezte. A biszfenol A-t gyakran emlegetik. Műanyagok gyártásánál használják, és hormonális rendellenességeket okozhatnak, és károsíthatják az endokrin rendszert. Hozzájárulhat a prosztata- vagy hererák, valamint nőknél a mellrák kialakulásához is. És ez még nem minden. Az elemzés azt is kimutatta, hogy vannak más szennyező anyagok, például higany, peszticidek vagy arzén.

Mit tehetünk?

Ideje véget vetni az étrend-kiegészítőknek? Természetesen nem. Csak jobban oda kell figyelni a választásnál. A megoldás az olyan már ismert márkák választása, amelyek nemcsak fehérjéket és egyéb szükséges tápanyagokat tartalmaznak, de van ISO és FSSC élelmiszerminőségi és biztonsági tanúsítvánnya is. Az egyik ilyen márka a Prodietix. Büszkék vagyunk arra, hogy bár termékeinket a fehérjediétához készültek, sokkal hatékonyabbak, mint a sportfehérjék túlnyomó többsége, magas fehérje felszívódásuk miatt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval