Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.
tanácsadás

Kávé

A diéta alatt kávét is lehet inni. Minőségi tiszta kávé legyen tej és cukor nélkül, ideális esetben "espresso" vagy "török“, vagy tiszta oldható kávé. A biztonságos mennyiség napi két csésze. Azok a kávétermékek nem megfelelőek, melyek gabonafélékből készülnek, és nagy mennyiségű szénhidrátot tartalmaznak, amelyek károsítanák a ketózist. A kávé dúsítható cukrozatlan mandulatejjel vagy szójatejjel (max. 150 ml naponta).

Az Ön kérdései

Mennyi kávét fogyaszthatok naponta fogyókúra alatt?

Az ajánlott mennyiség napi 2 csésze kávészemes vagy instant kávé, hozzáadott tej vagy cukor nélkül. A kávéban a tej alternatívájaként napi 150 ml édesítés nélküli mandula- vagy szójatej is használható. 

Kedves Nikolett, Az Alpro termékek („unsweetened“, tehát cukrozatlan jelzéssel), már az 1. fázistól korlátlan mennyiségben fogyaszthatók. Más típusú cukrozatlan és ízesítetlen mandulatej és szójatej fogyasztását a diéta 1. fázisától kezdve maximum napi 150 ml mennyiségben javasoljuk. További szép napot

Nem találta meg a választ? Írjon nekünk!