Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.
tanácsadás

Ivási rendszer

Nem csak a diétában fontos része az egészséges életmódnak, amikor a folyadékot kisebb adagokban kell fogyasztani a nap folyamán.

Az optimális folyadékbevitel az étrendben 2-3 liter ízesítetlen víz, forrásvíz vagy enyhén ásványi anyagokkal dúsított víz, illetve gyógyteák. A fehérjetartalmú ételek elkészítéséhez szükséges folyadékok beleszámítanak ebbe a bevitelbe. Az évszaktól függően a folyadék mennyisége módosítható, és a nyári hónapokban kissé növelhető. Ha a diéta alatt eleget iszik, az álmosságot és a fejfájást is megelőzi.

 

Az Ön kérdései

Szükséges a nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztása a diéta során?

A fokozottabb folyadékfogyasztás a fogyókúra alatt nem feltétlenül elengedhetetlen.

Az optimális vízbevitel 25-30 ml víz 1 kg testsúlyra számítva. A víz legyen ízesítetlen, cukrozatlan. A Prodietix ivási rendbe a fehérjeételek elkészítéséhez szükséges gyógyteák és folyadékok is beilleszthetők. A folyadékbevitelt az évszaknak és a fizikai aktivitásnak megfelelően állítsa be.  

 

A Prodietix programban ajánlott folyadékok:

  • Csapvíz, forrásvíz vagy enyhén mineralizált víz ízesítés nélkül,

  • Gyógynövényteák, 

  • ízesítetlen rooibos.

Ha a sima víz önmagában nem kielégítő, adjon hozzá néhány csepp citrom- vagy lime-levet, keverjen bele friss gyógynövényeket - menta, citromfű.

Nem találta meg a választ? Írjon nekünk!