Francia keto diéta

Tanácsadás a diéta után ingyen

Sikeresen teljesítette a Prodietix diétás programot? Kíváncsi, hogyan kellene a diéta után táplálkoznia, hogy elkerüljék a jo-jó effektust? Sok ügyfelünk gyakran felteszi magának a kérdést: „Most mi legyen? Hogyan lehet fenntartani az elért súlyt? ”. Örömmel adunk tanácsot ebben a helyzetben, hogy a fogyókúra után is megőrizze testsúlyát és meg legyen vele elégedve.

A szolgáltatás ingyenes azoknak a vásárlóinknak, akik a teljes diétás programot vásárolták meg nálunk (egyszerre vagy fázisonként). Más esetben e-mailben történő küldés 5000 HUF, postai úton történő 6500 HUF után fizetett szolgáltatás.

A diéta után különösen óvatosnak kell lennie, mivel a teste mindenre emlékszik, és a diéta előtti állapotba való visszatérés ugyanolyan egyszerű lehet számára, mint a rossz étkezési szokásokhoz való visszatérés.

Vásárlóinknak, akik lefogytak a diétánkkal egy általános útmutatót küldünk a diéta utáni étkezéshez, amely a racionális étkezés elvén alapján. Ha elküldik a jelenlegi paramétereiket, kiszámoljuk a napi energia bevitelüket, és küldünk nekünk egy mintamenüt a heti étkezésre.

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval