Francia keto diéta

A megnövekedett érdeklődés miatt 1-2 nappal késhet a megrendelés kézbesítése. Az ebből adódó kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézésüket kérjük!

Szilveszteri menu: Keksz lazaccal és kapros kenővel



A recept alkalmas a : 3. fázistól

Hozzávalók (5 adaghoz)

  • 3 adag Prodietix keksz
  • 150 g Cottage sajt
  • 30 g kapor
  • 150 g füstölt lazac
  • Kanál fehér szezámmag
  • Kanál fekete szezámmag
  • Bors

Elkészítési utasítás

Először elkészítjük a kenőt. Egy tálban összekeverünk 150g Cottage sajtot, sóval, borssal és az apróra vágott kaprot. A keveréket letakarjuk fóliával és 3 óráig hagyjuk pihenni a hűtőben.

Forró serpenyőn a fekete és fehér szezámmagot megpirítjuk.

Az egész keksz csomagolást egy tányérra tesszük és megkenjük a kenővel amelyre a lazacokat helyezzük. Megszórjuk szezámmaggal és friss kaporral díszítjük.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval