Szilveszteri menu: Keksz lazaccal és kapros kenővel
A recept alkalmas a : 3. fázistól
Hozzávalók (5 adaghoz)
- 3 adag Prodietix keksz
- 150 g Cottage sajt
- 30 g kapor
- 150 g füstölt lazac
- Kanál fehér szezámmag
- Kanál fekete szezámmag
- Só
- Bors
Elkészítési utasítás
Először elkészítjük a kenőt. Egy tálban összekeverünk 150g Cottage sajtot, sóval, borssal és az apróra vágott kaprot. A keveréket letakarjuk fóliával és 3 óráig hagyjuk pihenni a hűtőben.
Forró serpenyőn a fekete és fehér szezámmagot megpirítjuk.
Az egész keksz csomagolást egy tányérra tesszük és megkenjük a kenővel amelyre a lazacokat helyezzük. Megszórjuk szezámmaggal és friss kaporral díszítjük.
A legmegfelelőb programot keresem...