Szent Mártoni kacsa à la liba káposzta salátával
A recept alkalmas a : 2. fázisban és 3. fázisban
hozzávalók két adaghoz
- csirkemell, bőrrel, bőr nélkül
- só
- köménymag
- 200 g alma (a harmadik fázistól)
- 2 kanál olaj
- fej fehér káposzta
- 150 ml víz
- 3 kanál borecet
- 2 tabletta stevia
- bors
elkészítési utasítás
Először a csirke mellet készítsük el, sózzuk és köménymagozzuk. Tegye egy sütőtálcára, és hagyja pihenni a hűtőszekrényben. Szárítsa meg a sózott csirkét és helyezze a szeletelt almát a tepsire.
Sütés előtt öntsünk vizet és 2 evőkanál olajt a tepsire, és süssük 120 ° C, 2 - 2,5 óráig. Sütés után a húsnak teljesen el kell válnia a csontról. Vegye ki a sütőt a sütőből, hogy ropogós legyen. Melegítse elő a sütőt 230°C fokra. Ezután tegye vissza a húst és még 15 percig süsse.
A káposztát apróra szeleteljük és egy tálba helyezzük, hozzá adjuk a sót és jól összekeverjük úgy, hogy mindenhová jusson só. Sóval keverve a káposzta megpúhul, és vizet enged. 2 órára a hűtőbe tesszük pihenni. Ezután elkészítsük a salátaöntetet 150ml vízből, 2 tabletta stéviából és körülbelül 3 kanál ecetből és egy kis borsból. A öntetet hozzáadjuk a salátához és összekeverjük.
A legmegfelelőb programot keresem...