Francia fehérje diéta

Szent Mártoni kacsa à la liba káposzta salátával



Szent Mártoni kacsa à la liba káposzta salátával

A recept alkalmas a : 2. fázisban és 3. fázisban 

hozzávalók két adaghoz

  • csirkemell, bőrrel, bőr nélkül
  • köménymag
  • 200 g alma (a harmadik fázistól)
  • 2 kanál olaj
  • fej fehér káposzta
  • 150 ml víz
  • 3 kanál borecet
  • 2 tabletta stevia
  • bors

elkészítési utasítás

Először a csirke mellet készítsük el, sózzuk és köménymagozzuk. Tegye egy sütőtálcára, és hagyja pihenni a hűtőszekrényben. Szárítsa meg a sózott csirkét és helyezze a szeletelt almát a tepsire.

Sütés előtt öntsünk vizet és 2 evőkanál olajt a tepsire, és süssük 120 ° C, 2 - 2,5 óráig. Sütés után a húsnak teljesen el kell válnia a csontról. Vegye ki a sütőt a sütőből, hogy ropogós legyen. Melegítse elő a sütőt 230°C fokra. Ezután tegye vissza a húst és még 15 percig süsse.

A káposztát apróra szeleteljük és egy tálba helyezzük, hozzá adjuk a sót és jól összekeverjük úgy, hogy mindenhová jusson só. Sóval keverve a káposzta megpúhul, és vizet enged. 2 órára a hűtőbe tesszük pihenni. Ezután elkészítsük a salátaöntetet 150ml vízből, 2 tabletta stéviából és körülbelül 3 kanál ecetből és egy kis borsból.  A öntetet hozzáadjuk a salátához és összekeverjük. 

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend megfelel az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval