Francia fehérje diéta

Szállítási lehetőségek

 25 000 forintos megrendelés felett a szállítás ingyenes.

Magyar Posta

Magyarországon a kisebb szállítmányok és levelek szállításának leggyakrabban használt módszere a Magyar Posta, aki vagy házhoz viszi a szállítmányt, vagy az Önhöz legközelebbi postahivatalban helyezi el, ahol Ön azt átveheti. A címzettnek vagy házhoz viszik a csomagot, vagy értesítést hagynak, hol vehető át a csomag. A megrendelés méretétől függően az árut A4 vagy A5 méretű borítékban vagy nagyobb karton dobozokban küldjük E-mailben elküldjük a feladásról szóló információkat. Ezen e-mailben tudatjuk Önnel a szállítmány egyedi számát. A szállítmány állapotát vagy mobil applikáción, vagy a https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal címen vagy a 06-1-767-8282 telefonszámon követheti. A szállítási díj 990 Ft az utánvétel ára 990 Ft.

DPD 

A DPD Magyarország egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb szállítási társasága. Szolgáltatásaik kiválóak és gyorsak. Ha megadta telefonszámát, a szállítás kézbesítésének napján SMS-ben tájékoztatják a várható szállítási idővel kapcsolatban. Ha futár nem éri el Önt a megadott címen, akkor felhívja Önt vagy értesítést hagy, és a következő munkanapon megkísérli a küldeményt kézbesíteni. A standard szállítási idő 8 és 18 óra között van. E-mailben tudatjuk Önnel, a szállítmány számát és a szállítmány állapotát megnézheti a www.dpd.hu címen vagy megérdeklődheti a +361 501 6200 telefonszámon. Szállítási ár 1200 Ft az utánvétel ára 990 Ft

Szállítási idő

A szállítás ideje általában 3-4 munka nap. Ez függ a választott szállítótól és a rendelés leadásának időpontjától. A futár még értesíti Önt a kézbesítés napján. 

Visszaküldés/csere

Kérjük jelezze e-mailben milyen termékeket és milyen mennyiségben szeretne cserélni. Mindenképpen értesítsen minket e-mailben a csomag feladása előtt.

A nem kívánt termékeket az alábbi címre szükséges visszaküldeni : 

FROGMAN s.r.o.,
Szecheneyi utca 46,
4110 Biharkeresztes
A csomagon kérjük feltüntetni : ID 13864

Ezen a címen egy depó található, amely visszaküldi raktárunkra a csomagot - ez kb. 7-8 munka napot vesz igénybe. Amint megkapjuk a termékeket e-mailben értesítjük Önt és útnak is indítjuk a csere rendelést. 

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval