Sült tőkehal meleg zöldségekkel
Recept fogyasztható: 2. fázis 3. fázis
hozzávalók 2 adaghoz
- 300 g tőkehal
- 1 kisebb padlizsán
- 1 kisebb cukkini
- 1 paradicsom
- 2 kanál szűz olívaolaj
- só
- bors
- kakukkfű
elkészítési utasítás
A tőkehalat alaposan megtisztítjuk és megszárítjuk. Az elkészített sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, sózzuk, borsozzuk, hozzá adunk egy kis olíva olajt és a kakukkfüvet.
A halat 180°C sütjük kb. 15 - 20 percig.
A padlizsánt vastagabb karikákra vágjuk, megsózzuk és eltávolítjuk az elpárolgott folyadékot. A cukkinit és a paradicsomot szintén összevágjuk.
Meleg serpenyőben olívaolajjal süssük a padlizsánt, cukkinit és végül a paradicsomot. N
Az így elkészült ételt két részre osztjuk.
A legmegfelelőb programot keresem...