Sült tagliatelle spenóttal és koktél virslivel
A recept alkalmas a : 2. fázisban, 3. fázisban
alapanyagok négy adaghoz
- Prodietix tagliatelle
- Prodietix koktél virsli
- 300 g spenót
- 2 tojás
- só
- 1 kanál szárított foghagyma
- csipet fekete bors
elkészítési utasítás
A tagliatelle tésztát forró vízbe tesszük és 10 percig főzzük. Összevágjuk a koktél virslit és szározon süssük egy kicsit serpenyőben. Hozzá adjuk a megmosott spenótot és pár percig együtt főzzük. Ízesítsük sóval és adjukhozá a szárított foghagymát. A serpenyőbe tesszük a tésztát is és minden jól összekeverünk. Előkészítünk egy edényt a sütéshez és előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Az edénybe helyezzük a tésztát és hozzá adunk két felvert tojást és összekeverjük.
Ebben a receptben a normál és a proteines Prodietix ételt kombináljuk. Több információt erről a diétához érkezett kézikönyvben talál a "Hagyományos ételek kombinálása proteines ételekkel" szekcióban.
Jó étvágyat
A legmegfelelőb programot keresem...