Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Sült padlizsán sajttal



Kezdődik a nyári szezon, és ilyenkor valami könnyebb ételt kívánhatunk. Mit szólna a cottage és parmezánnal sült padlizsánhoz? Ez a recept nemcsak nagyon könnyen elkészíthető és ízletes, hanem egy adag 20 gramm fehérjét tartalmaz.

A recept alkalmas a keto diéta 3. fázisában vagy fogyókúra után a testsúly fenntartására.

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 1 padlizsán
  • 2 paradicsom
  • 300 g Cottage sajt
  • 2 evőkanál reszelt parmezán
  • ½ újhagyma
  • Bazsalikom
  • ½ gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

Mossa meg a padlizsánt, és vágja kör formára kb. 0,5 cm-re. Sózzuk és kb. 30 percig hagyjuk pihenni. Ezután sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 200 °C-ra előmelegített sütőben puhára sütjük. Hagyja, hogy a cottage egy szitán keresztül csöpögjön.

A paradicsomot leforrázzuk, hámozzuk meg és vágjuk darabokra. Egy edényben felmelegítünk egy evőkanál olajat, hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát és fokhagymát. Egy kis idő után hozzáadjuk a paradicsomot és 15 percig főzzük. Végül sózzuk meg és adjunk hozzá néhány bazsalikomlevelet.

Az előkészített padlizsánlapokra rátesszük a paradicsomkeveréket, cottage sajtot és bazsalikomot. Süssük fél órán át 200 °C-on. Azonnal tálalhatjuk.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval