Francia fehérje diéta

Stracciatella ízű krém

Cikkszám: 41120023

Alacsony energiatartalmú stracciatella ízű krém keverék, csökkentett szénhidrát, zsír megnövelt fehérje tartalommal (70%).

Ár: 890 Ft

raktáron

Elkészítési utasítás:

Öntsük a tasak tartalmát 150 ml hideg vízbe. Rázzuk össze a shakerben amíg a por és a víz összekeveredik. Étkezés előtt 2 percig hagyjuk állni, hogy a fehérjék hidratálódjanak.

Puding állagúra készítéshez: a csomag tartalmát habverővel fokozatosan elkeverjük 115ml hideg vízben, amíg teljesen összekeveredik a porral. Hagyjuk körülbelül 15 - 30 percig a hűtőben, hogy megdermedjen.

Tápérték:

100 g 25,5 g (egy adag)
Fehérje 70,6 g 18 g
Zsír 5,9 g 1,5 g
ebből telített zsírsavak 3,5 g 0,9 g
Szénhidrát 10,3 g 2,5 g
ebből cukrok 6,4 g 1,6 g
0,88 g 0,23 g
Kalcium 940 mg 240

mg

% RDA 117,5 % 30 %
Energia 372 kcal 97 kcal
1624,0 kJ 412,0 kJ

Esszenciális aminosavak:

 
g / 100 g fehérje keverékben
L-izoleucin 5,20 g
L-leucin 12,39 g
L-lizin 9,59 g
L-metionin + L-cisztin 5,34 g
L-fenil-alanin + L-tirozin 7,22 g
L-treonin 5,00 g
L-triptofán 2,10 g
L-valin 5,11 g
Hisztidin 1,91 g

Összetétel:

Tej fehérjék; csokoládé reszelék (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, vajzsír (tej), emulgeálószer: szójalecitin, aroma); sűrítőanyagok: cellulóz, metil-cellulóz, módosított kukoricakeményítő; aroma; növényi zsír alapú keverék (finomított pálmaolaj, glükóz-szirup, tejfehérje, stabilizátor: nátrium-tripolifoszfát; csomósodásgátló szer: szilícium-dioxid); só; savasság szabályozók: magnézium-oxid; édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám K; csomósodást gátló szer: szilícium-dioxid.

Allergének:

Tej, szója, azonos gyártósoron készült melyen mustár, zeller, tojás, glutén és szulfit kerül feldolgozásra

Felhasználók értékelése

Értékelés hozzáadása

  • Értékelés:

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval