Francia keto diéta

Borjú souvlaki



Hozzávalók (2 adag):

  • 200 g borjúhús
  • 1/2 teáskanál szárított fokhagyma
  • őrölt bors
  • 1 ág kakukkfű
  • 0,5 teáskanál oregano
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál borecet
  • 2 evőkanál olivaolaj

Elkészítés:

A húst egyforma nagyságú téglalap alakúra vágjuk és összekeverjük a hozzávalókkal. Pár órára hűtőbe tesszük. Ezután a fém, vagy vízbe mártott fanyársakra egyenként ráhúzzuk a húst és ízlés szerint tehetünk még a nyársra a megengedett zöldségekből. A forró grillre helyezzük és a húst mindkét oldalán megsütjük. 

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval