Francia fehérje diéta

Shirataki tészta zöldséggel és pulyka hússal



A recept alkalmas a:  3. fázisban

hozzávaló egy adaghoz

  • 150 g pulyka hús bőr nélkül
  • 2 kanál olíva olaj
  • 1 kanál szójaszósz
  • 1 piros paprika
  • ¼ kínai káposztafej
  • ½ póréhagyma
  • kanál szárított hagyma
  • 1 kanál szárított foghagyma
  • 1 csomag Shirataki tészta
  • só, bors

elkészítés

1.    A pulyka húst apró darabokra vágjuk és fűszerezzük.

2.    A zöldséget is összevágjuk – a paprikát és kínai káposztát apróbb csíkokra, a póréhagymát vékonyabb szeletekre.

3.    A tésztát kicsomagoljuk és meleg vízzel leöblítsük.

4.    Serpenyőn süssük a húst és 2 - 3 perc után hozzá adjuk a paprikát, póréhagymát, káposztát, szárított hagymát és foghagymát a szójaszósszal együtt, összekeverjük és még 5 percig süssük.

Végezetül hozzá adjuk a shirataki tésztát, összekeverjük, sózzuk, borsozzuk és 2 percig még reszteltjük. Azonnal tálaljuk.

Jó étvágyat

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval