Francia fehérje diéta

Savanyúleves



A levest fogyaszthatják: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok 1 adag elkészítéséhez

  • 1 adag Prodietix  - Gombaleves
  • 50 g savanyított káposzta (hozzáadott cukor nélkül – ellenőrizze a címkén)
  • 50 g friss gomba, laskagomba vagy csiperke gomba
  • 1 kanálnyi jó minőségű étolaj
  • 5 kanálnyi víz
  • köménymag
  • bors

az étel elkészítésének menete

A felforrósított, tapadásmentes felszínű, tepsire öntsön néhány cseppnyi olajat és 5 kanálnyi vizet, adja hozzá a felszeletelt gombát és párolja míg meg nem puhul. Amennyiben az összes víz elpárolog, pótolhatja, hogy a gomba oda ne süljön. A gomba megpuhulását követően tegye a tepsibe a savanyított káposztát és hagyja a gombával együtt felmelegedni. Ízesítse, köménymaggal, sóval és borssal, majd keverje össze a Gombaleves csomagolásán feltüntetett recept alapján elkészített levessel.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval