Savanyúleves
A levest fogyaszthatják: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
alapanyagok 1 adag elkészítéséhez
- 1 adag Prodietix - Gombaleves
- 50 g savanyított káposzta (hozzáadott cukor nélkül – ellenőrizze a címkén)
- 50 g friss gomba, laskagomba vagy csiperke gomba
- 1 kanálnyi jó minőségű étolaj
- 5 kanálnyi víz
- köménymag
- só
- bors
az étel elkészítésének menete
A felforrósított, tapadásmentes felszínű, tepsire öntsön néhány cseppnyi olajat és 5 kanálnyi vizet, adja hozzá a felszeletelt gombát és párolja míg meg nem puhul. Amennyiben az összes víz elpárolog, pótolhatja, hogy a gomba oda ne süljön. A gomba megpuhulását követően tegye a tepsibe a savanyított káposztát és hagyja a gombával együtt felmelegedni. Ízesítse, köménymaggal, sóval és borssal, majd keverje össze a Gombaleves csomagolásán feltüntetett recept alapján elkészített levessel.
A legmegfelelőb programot keresem...