Francia keto diéta

Sára N., 45 éves

"A Prodietix diétával
7 kilót fogytam 6 hét alatt..."
Sára N., 45 éves

Féltem attól, hogy nem sikerül lefogynom, de minden úgy ment, ahogy a Prodietix internetes oldalán le volt írva.

Három gyerekem van. A terhességem után mindig sikerült lefogynom intenzív tornával és étrend váltással. Sajnos most, hogy már idősebb vagyok ez nem volt elég. Igaz, hogy a szezon alatt elég gyakran járok munkába biciklivel, és a munkámban is eleget mozgok, néhány év után észrevettem, hogy a ruháim egyre szűkebbek. Nem akartam pánikba esni ezért nem is álltam mérlegre. Tudtam, hogy meghíztam, de nem tudtam pontosan hány kilót. A fogyás elkezdéséhez szükségem volt még valamilyen új impulzusra. Véradó vagyok és az utolsó véradásnál az orvosom megmérte a súlyomat, hogy aktualizálni tudja az adataimat... Ez után úgy döntöttem, hogy ideje valamit végre kezdeni a túlsúlyommal. Véletlen pont ekkor láttam információkat a tévében a ketodiétáról. Ez elott nem is tudtam, hogy létezik ilyen diéta.

Az interneten kikerestem a szükséges információkat, cégeket, akik gyártják és a fórumokat. Még egy hétig gondolkoztam rajta, és végül a Prodietix diétát választottam, főleg azért, mert rengeteg folyta ételük van és persze az árakat is összehasonlítottam. A diéta első fázisa nem volt egyszerű. Végül megszoktam az új étrendet, és a második fázis, ahol már húst is lehet enni sokkal könnyebben ment. Fontos megszokni a rendszeres étkezéseket és a zöldségek fogyasztását.

Féltem attól, hogy nem sikerül lefogynom, de minden úgy ment, ahogy a Prodietix internetes oldalán le volt írva. Az ismerőseimnek csak ajánlani tudom a ketodiétát, köszönöm a Prodietixnek, hogy minden kérdésemre válaszolt és segített a fogyókúra alatt.

diéta előtt

diéta után

súly

67 kg

60 kg

mellbőség

102 cm

91 cm

derékbőség

86 cm

77 cm

csípő

99 cm

92 cm

comb

58 cm

53 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval