Francia keto diéta

Sára M., 26 éves

"A Prodietix diétával
16 kilót fogytam 12 hét alatt..."
Sára M., 26 éves

Szurkolok mindenkinek, aki úgy dönt, a Prodietix diéta mellett dönt életstílusa változtatásához!

Ahogy súlyom nagyon veszélyesen közeledett a háromjegyű számhoz, azt mondtam magamnak: "Elég!" Korábban sokat hallottam és olvastam a ketogén diétáról, így volt már elképzelésem arról, hogy mibe vágok bele, és elsősorban azért választottam a Prodietixet, mert az ételeket külön adagokban csomagolják. Az ízeket ki lehet választani, és ha nem ízlik valami, cserélhetek ételeket.

Az első fázis a tervek szerint ment. Az első két nap igényesebb volt, amint a test ketózisba került egyszerűbb volt a diéta- kb. 8 kg-ot fogytam annak ellenére, hogy az étkezés első hete után otthon voltam és a következő 5 hétben egyáltalán nem mozogtam. A második fázis nehezebb volt sámomra, továbbra is home officeban dolgoztam és az első két hét alatt csak 1 kg-t fogytam. Nagyon szomorú voltam, nem értettem, mit csináltam rosszul, csak azt ettem, ami megengedett volt. A változás akkor jött, amikor elkezdtem munkába járni, és minden nap  3 km-t gyalogoltam. A kilogramok így már elkezdtek újra leolvadni rólam és összesen 4 kg-ot fogytam a második fázisban. A harmadik fázis alatt már a fitneszközpontok is megnyitottak és további 4 kg-ot fogytam. Összesen 16 kg-t fogytam.

Sokkal jobban és könnyebbnek érzem magam, és meggyőződésem hogy magam nem lettem volna képes ilyen teljesítményre. A Prodietix ketogén diétát mindenkinek ajánlom mert megéri. Továbbiakban még mindenkinek tanácsolom, hogy legalább sétáljon. Szurkolok mindenkinek, aki úgy dönt, a Prodietix diéta mellett dönt életstílusa változtatásához!

diéta előtt

diéta után

súly

99 kg

83 kg

mellbőség

106 cm

104 cm

derékbőség

104 cm

82 cm

csípő

126 cm

102 cm

comb

77 cm

69 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval