Francia keto diéta

Róbert H., 64 éves

"A Prodietix diétával 12 hét alatt fogytam le."
Róbert H., 64 éves

Elégedett vagyok a Prodietix étrenddel, mert teljesítette azt, amit vártam tőle.

Egész életemben problémám volt a súlyommal. 10 évvel ezelőtt abbahagytam a dohányzást - erős dohányos voltam.

Az eredmény megállíthatatlan hízás volt. Nem csak nem tudtam sportolni, de a rövid séta is problémát jelentett számomra. Természetesen magas vérnyomás, koleszterin, cukorbetegség, csípő- és hátfájás. Még az alvási zavar, úgynevezett apnoe miatt sem tudtam aludni.

Sokszor próbáltam lefogyni, legalább évente egyszer. De az anyagcserémmel az eredmények mindig csak átmeneti jellegűek voltak, és összességében rosszabbodtak. Végül azt terveztem, hogy műtéti gyomorszűkítésen fogok részt venni. Ehhez az eljáráshoz önfegyelemre és józan életstílusra van szükség. A műtét sikeressége egy feltételhez kötött, mégpedig, hogy lefogyjak. A fogyáshoz a Prodietixet hívtam segítségül és úgy tűnik, hogy sikerült.


A Prodietix segítségével a fogyás kellemes. Nem szenvednek az éhségtől, az ételkészítés egyszerű. Csak az ízlésemmel vannak problémák. Megpróbálom kiküszöbölni zöldségekkel, Prodietix rudacskákkal és a receptek szerinti főzés kombinációjával. Az utóbbi időben húsételeket és sajtokat, különösen a túrót is belefoglalom. Finomság például a főtt marhahús paradicsomszósszal és a karfiol "rizs".


Három hónap alatt elértem a kitűzött célt. Ugyanakkor egyáltalán nem edzettem és nem sportoltam. Ez elsősorban a Prodietix étrenddel járó protein étrendnek köszönhető.


Elégedett vagyok a Prodietix étrenddel, ez teljesítette azt, amit vártam tőle. Mindenkinek ajánlom. Továbbra is fogyni fogok. Sokkal jobban érzem magam, és elkezdtem a testmozgással is foglalkozni. Azt hiszem, készen állok arra, hogy részt vegyek a gyomorszűkítő műtéten. Lehet kiderül, hogy nem is kell a műtét, ami talán a legjobb lenne.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval