Risoni padlizsánnal és cukkínivel
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
alapanyagok 1 adag elkészítéséhez
- Prodietix risoni tészta
- 100 g cukkíni
- 100g padlizsán
- bazsalikom
- 1 kanálnyi olíva olaj
- só
- bors
A cukkínit és a baklazsánt fél centiméter vastagságú karikákra szeleteljük. A konyhapultra helyezzük, megsózzuk és hagyjuk, hogy „kiizzadja” magából a felesleges vizet. Néhány perc elteltével a felszeletelt karikákat nedvszívó szalvéttával letöröljük, és az így megszárított cukkíni és baklazsán karikákat a felforrósított, olíva olajjal kissé lecseppentett tepsire helyezzük és mindkét oldalukat aranysárgára pirítjuk. A megpirítás után az elkészült karikákat kissé megsózzuk és borsozzuk. Ezt követően, a tészta csomagolásán feltüntetett recept alapján elkészített tésztát és összekeverjük a bazsalikommal. Az ételt fogyasztása előtt egy kis olíva olajjal leöntjük.
A legmegfelelőb programot keresem...