Risoni mángoldal és spenóttal
A recept alkalmas 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Hozzávalók 1 adaghoz
- 1 csomagolás Prodietix tészta
- 2 kanál olíva olaj
- 2 kanál szárított foghagyma
- 2 kanál szárított hagyma
- 150 g mángold
- 150 g spenót levél
- Só, bor
elkészítési utasítás
A Prodietix Risoni tésztát elkészítjük a hátsó oldalon található utasítás szerint.
A mángold és a spenót leveleket megmossuk és hagyjuk róla lecsöpögni a vizet.
Egy serpenyőben hevítsünk fel 2 kanál olívaolajt és adjuk hozzá a mángoldot és a spenótot.
A tésztáról leöntjük a vizet és összekeverjük a zöldséggel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A 3. fázisban adhatunk hozzá reszelt sajtot.
A legmegfelelőb programot keresem...