Francia fehérje diéta

Resztelt baromfimáj



A recept alkalmas az 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok 1 adag elkészítéséhez

  • 100 g megtisztított csirke- vagy pulykamáj
  • 1 kanálnyi hidegen sajtolt napraforgó vagy olíva olaj
  • majoránna
  • bors

az étel elkészítésének menete

A felforrósított  serpenyőbe beleöntjük az olajat és rátesszük a megtisztított májat, amelyet minden oldalán, addig reszteljük, míg a máj el nem nyeri a kíván színét. 4 – 6 percnyi resztelés után a májat megsózzuk, borsozzuk és a majoránnát is hozzáadjuk. Amennyiben lehetséges friss majoránnát használjunk, de használhatunk szárított majoránnát is - a tenyerünkben egy kicsit dörzsöljük szét. Végezetül az elkészült máj alá egy kis vizet önthetünk és még 2 percet resztelhetjük, ezzel egy kis levet is nyerhetünk.

Az étel körítéseként a diétázás 2. fázisában például cukkínis nudlit és a diétázás 3. fázisától 2 kanálnyi rizst tálalhatunk.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval