Francia fehérje diéta

Receptek a megengedett zöldségekből

Friss zeller leves

A zeller oldhatatlan rostban gazdag, amely az emésztés megfelelő működéséhez szükséges és a proteines diétánál is fontos az elegendő rost fogyasztás. Ez a leves biztosítja a szervezet számára a szükséges vitaminokat és a rostnak köszönhetően az éhség érzetét is elűzi ...

Recept fogyasztható az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Sült karfiol

A karfiol nagyon kevés zsírt tartalmaz ezért ideális a fogyasztása akár diéta alatt is. 100g karfiol csupán 25 kcal és a rengeteg tápanyagnak köszönhetően fertőzések ellen is megfelelő és csökkenti a vérnyomást is. Próbálja ki ezt az  ízletes receptet.


Recept fogyasztható az 1. 2. és, 3. fázisban

Könnyű zeller saláta

A zeller erős diuretikus és tisztító hatással rendelkezik,segít kiüríteni a káros anyagokat a szervezetből. Készítse el ezt a finom salátát akár már az 1. fázisban. 

Recept megfelelő : 1. fázis, 2. fázis, 3. fázis

Brokkolis muffinok

Ez a könnyen elkészíthető étel nem csak az egyszerű elkészítéshetőségével, de a felhasználhatóságának széles skálájával is meglepi. A muffinik melegen ebédként, vacsoraként fogyasztható vagy hidegen, mint előre elkészített uzsonna.

A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Chia puding

Amennyiben a diétázás ideje alatt étvágya támad egy kis ínyencségre, készítse el ezt a könnyű és egészséges uzsonnát.  A azték zsálya magvai, amelyet chia-nak is neveznek, gazdagok a telítetlen zsírsavak, vitamínok, ásványi anyagok és a rostos anyagok tartalmában.

A recept alkalmas az 3. fázisban

Borscs leves

Olyan ételt keres, amelyet a proteines diétázása folyamán Ön is és az egész családja is egyidejűleg fogyaszthat? Kóstolja meg a receptünk szerint elkészített borscsot! Ezt a zödség alapú levest fogyaszthatja, a megengedett zöldségfogyasztása keretében, hús nélkül vagy hússal, amikoris ez egy „normális” eledel.

A recept alkalmas az 3. fáziskor

Sült tök

Ez a szezonális zöldség a téli hónapokban a kalcium, magnézium, vas, valamint az C és B vitaminok forrása.

A recept alkalmas az 2. fázisban, 3. fázisban

Bazsalikomos pesto

Ezt a fűszernövényt elsősorban a középtenger környéki konyhában alkalmazzák előszeretettel, de az utóbbi időben már nálunk is egyre közkedvelt. A bazsalikom elsősorban az emésztésre és a felfúvódára van jó hatással.

A recept alkalmas az 3. fázisban

Brokkoli fasírt

A brokkoli C vitamin és a folsav kiváló forrása, amelyeknek elegendősége elsősorban a női szervezetnek nagyon fontos.

A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Mentás limonádé

A borsmenta olyan anyagokat tartalmaz, amelyek jó hatással vannak az emésztésre, valamint gyulladásgátló és jól hat a felfújódás ellen is.

A limonádé jó a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend megfelel az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval