Francia keto diéta

Édesítse meg az őszt a Prodietix-el! Október 19. és 22. között minden édes fehérjetartalmú ételhez 15% kedvezményt készítettünk! Vásárlás>>

Receptek a 2. fázisban

Csípős garnélaleves (Tom Yam)

Kóstolja meg a finom egzotikus csípős garnélalevest. A második fázistól kezdve napi 1 adag leves megengedett normál étkezésként.

Gyros

A legnépszerűbb görög finomság, melyet a diéta második fázisától fogyaszhat.

Borjú souvlaki

A lédús görög nyárs tökéletes görög keto vacsoraként a nyári grillezéshez, már a diéta 2. fázisától.

Kakas vörösborban

A ketogén diéta alatt is élvezze az ízeket a francia konyha remekművével - Kakas vörösborban.

A recept a diéta 2. fázisától ajánlott, naponta 1 adag. 

Gomba pogácsa

A gomba nagyon tápláló, aminek a diéta alatt biztosan örülni fog. Próbálja ki gombapogácsáinkat marhahússal és göndör káposztával.

A recept alkalmas a :2. fázisban, 3. fázisban

Csevapcsicsa

A marhahús a teljes értékű fehérje és vas forrása. A marhahús egyik összetevője a linolsav, amely segíti az optimális egyensúly megteremtését a testben. Ezt a receptet nem kellene kihagyja a diéta után sem! :-)

A recept alkalmas a: 2. fázisban, 3. fázisban

Csirkenyárs avokádó mártással

A csirkehús magas szelént és minimális telített zsírt tartalma miatt remek választás a diéta alatt.. Az avokádó A, B, C és E vitamint, foszfor, kalcium, magnézium és káliumot tartalmaz. Ideális kombináció egészséges vacsorához vagy ebédhez.

A recept alkalmas a: 2. fázisban, 3. fázisban

Karácsonyi keto menu: Karácsonyi leves

A keto-diéta nem akadálya a karácsonyi ünnepek élvezésének.

A karácsonyi receptjeink sorozatában megtudhatja, hogy a Prodietix diéta programja szerint élvezheti és elkészítheti a kedvenc karácsonyi ételeiket.
 

Az első receptünk halászlé

A recept alkalmas a 2.és 3. fázisban

Kínai tészta zöldséggel

Ezzel a Prodietix tésztás, zöldséges receptel feldobhatja diétás étrendjét már az első fázistól, a második fázistól pedig már gombát is adhat hozzá.

A recept alkalmas a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Marhahús gombával és padlizsánnal

Pótolja szükséges ásványi anyagokat szervezetében! A padlizsánnak rendkívül gazdag foszfor, kalcium, kálium, magnézium, vas és mangán tartalma van. Fogyassza például úgy mint mi - gombával és marhahússal.

A recept alkalmas a 2., 3. fázisban

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval