Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Ramen



Hozzávalók:

  • 0,5 l baromfihúsleves megengedett húsból és zöldségből
  • 1 újhagyma
  • 3 evőkanál sárgarépa
  • 1/4 teáskanál őrölt gyömbér
  • 1/4 teáskanál őrölt fokhagyma
  • 1 darab Kombu tengeri alga
  • 1/2 evőkanál szójaszósz
  • 1 tojás
  • 4 db japán shitake gomba
  • 1 evőkanál napraforgóolaj
  • 1/2 csomag Prodietix shirataki
  • 60 g főtt pulykamell
  • snidling
  • 1 szelet Nori tengeri alga

Elkészítés:

Forraljuk fel a húslevest csíkokra vágott újhagymával, együtt a hámozzott és felvágott sárgarépával, gyömbérrel, fokhagymával és kombu algával.

Kb. egy órán át fedő nélkül főzzük, amíg a húsleves 250-300 ml nem lesz. Ezután szűrjük le és adjuk hozzá a szójaszószt.

A tojásokat forrásban lévő vízbe tesszük és hét percig főzzük, majd gyorsan lehűtjük, meghámozzuk és félbevágjuk. A shitake gombát rövid ideig olajban megpirítjuk.

Szűrje le a shirataki tésztát és alaposan öblítse le. Ezután tegye egy tálba, adja hozzá a felszeletelt húst a tetejére, és öntse fel húslevessel. Tegyen rá tojást, apróra vágott snidlinget és gombát.

Jó étvágyat!

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval