Francia keto diéta

Ramen



Hozzávalók:

  • 0,5 l baromfihúsleves megengedett húsból és zöldségből
  • 1 újhagyma
  • 3 evőkanál sárgarépa
  • 1/4 teáskanál őrölt gyömbér
  • 1/4 teáskanál őrölt fokhagyma
  • 1 darab Kombu tengeri alga
  • 1/2 evőkanál szójaszósz
  • 1 tojás
  • 4 db japán shitake gomba
  • 1 evőkanál napraforgóolaj
  • 1/2 csomag Prodietix shirataki
  • 60 g főtt pulykamell
  • snidling
  • 1 szelet Nori tengeri alga

Elkészítés:

Forraljuk fel a húslevest csíkokra vágott újhagymával, együtt a hámozzott és felvágott sárgarépával, gyömbérrel, fokhagymával és kombu algával.

Kb. egy órán át fedő nélkül főzzük, amíg a húsleves 250-300 ml nem lesz. Ezután szűrjük le és adjuk hozzá a szójaszószt.

A tojásokat forrásban lévő vízbe tesszük és hét percig főzzük, majd gyorsan lehűtjük, meghámozzuk és félbevágjuk. A shitake gombát rövid ideig olajban megpirítjuk.

Szűrje le a shirataki tésztát és alaposan öblítse le. Ezután tegye egy tálba, adja hozzá a felszeletelt húst a tetejére, és öntse fel húslevessel. Tegyen rá tojást, apróra vágott snidlinget és gombát.

Jó étvágyat!

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval