Francia keto diéta

Proteines sütemény



A Recept a  3. fázistól fogyasztható

Hozzávalók 3 adaghoz

TÉSZTA:

  • 4 tojásfehérje
  • stéviea ízlés szerint
  • 40 g kakaó
  • csipet só

KRÉM:

  • 250 g zsírszegény túró
  • stéviea ízlés szerint

elkészítési utasítás

Egy nagyobb tálban a tojásfehérjét kemény habbá verjük egy csipet sóval. A tojáshabhoz hozzá adjuk a steviát és a kakaót.

A keveréket kiöntsük egy sütőpapírral bélelt tepsire és 160°C 15 percig süssük.

Amíg a tészta sül, összekeverjük a túrót a stéviával és az így készült krémet a hűtőbe tesszük.
A megsült tésztát kivesszük a sütőből és hagyjuk kihülni. Ezután megfordítjuk és óvatosan eltávolítjuk róla a sütőpapírt és félbe vágjuk.


A tészta egyik felét megkenjük a túrós krémmel és letakarjuk a tészta másik felével.
Az így készült kalácsot kisebb darabokra vágjuk és hűtőben tároljuk. Hidegen tálaljuk.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval