Francia fehérje diéta

Proteines nugett keverékkel töltött csiperkegombafejek



A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok 1 adag elkészítéséhez

  • 1 adag Prodietix Nugett
  • 3 - 4 nagyobb gombafej
  • 1 tojás fehérje
  • egy kanál olíva olaj
  • fűszerek, ízlés szerint (pl. rozmaring, snidling...)
  • bors

az étel elkészítésének menete

A sütőt 180° C fokra előmelegítjük. A Prodietix Nugett keveréket egy tálba öntjük, hozzáadunk 20 ml hideg vizet, 1 tojás fehérjét, egy csipetnyi sót, borsot és ízlés szerint más fűszert. Ezt mind alaposan összekeverjük és 10 percet pihenni hagyjuk.

A megmosott és megszárított gombafejeket olíva olajjal bekenjük és megsózzuk, borsozzuk. A sütőtepsire sütőpapírt teszünk, amelyre a gombafejeket ráhelyezzük és megtöltjük az elkészített keverékkel. A gombafejek száma függ a nagyságuktól, hogy a szár eltávolítását követően milyen nagy hely marad a töltelék elhelyezésére.

Az így elkészített gombafejeket behelyezzük a sütőbe és kb. 15 – 20 percet sütjük.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval