Francia fehérje diéta

Proteines „Mug Cake“



Recept megfelelő a diéta 1. fázisában, 2. fázisában, 3. fázisában

hozzávalók 1 adaghoz

  • 1 ks Prodietix zabkása bármilyen ízesítésű
  • 1 ks tojásfehérje
  • ½ kanál szódabikarbóna vagy sütőpor
  • ½ kanál Prodietix Psyllium
  • víz
  • menta díszítéshez

elkészítési utasítás

A Prodietix zabkását egy bögrébe öntsük, amelyben a "bögrés sütit" el fogjuk készíteni.
Hozzá öntünk 80 - 90 ml hideg vizet és összekeverjük, úgy hogy a tasak tartalma a vízzel összeálljon és egy sűrűbb masszát kapjunk. 1 percig pihenni hagyjuk. 
Hozzá adjuk a tojásfehérjét, fél kanál psylliumot és fél kanál szódabikarbónát vagy sütőport.
Jól összekeverjük és pihenni hagyjuk két percig, hogy elegendően sűrű legyen.
A mikrohullámúsütőt közepes teljesítményre állítjuk és 2-4 percig "sütjük".
Ha már nem tapad a kalács felülete akkor elkészült. 

A diéta 3. fázisától díszítheti pl. 100g megengedett gyümölccsel vagy mogyoróval.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval