Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Proteines Prodietix diéta szoptatáskor

Kérdés:

Jó napot kívánok, gondolkodom, hogy megvásárolom a fogyókúra programot, de van egy 10 hónapos kislányom, akit még szoptatok. Alkalmas ebben a pillanatban ez a diéta számomra. esetlegesen mit kell kerülnöm, vagy mit kell tennem? Köszönöm a választ...

Válasz:

Jó napot kívánok Zsaneta, köszönjük szolgáltatásunk iránti érdeklődését. Sajnos nincs számára teljesen jó hírem.  A szoptatós anyák számára a diéta nem alkalmas. A gyermeknek komplex étrendre van szüksége, amely gazdag, kiegyensúlyozott étrenden alapul. A protein diéta tápanyagai olyan arányban vannak, hogy biztosítsák a ketózist.  Túlnyomó részben vannak a fehérjék, a szacharidok és a zsírok kisebbségben vannak. Szacharidokra  és zsírokra a gyermekének szüksége van.  Hasonlóképpen a protein diéta a vitaminok és ásványi anyagok fogyasztását igényli. A protein diéta kezdését a szoptatás befejezése után javasoljuk.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval