Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Proteines diéta étrend összeállítása a fázisokban

Kérdés:

Kérdés: A Z1-es programnál el van osztva mit kell enni 1,2,és 3 héten. Vagy ez egyben jön meg , és én otthon magam állítom össze, hogy mit eszek reggelire, tízóraira, ebédre stb.? Köszönöm a választ...

Válasz:

Válasz: Jó napot kívánok, az ügyfeleinknek nem mondjuk, hogy hétfőn kimondottan csokoládékrémet egyen reggelire, kedden pedig vaníliakrémet. Arról van szó, hogy a tápértékük majdnem kb. legyen. Az az ügyfél íz világától függ, hogy melyiket választja. Az útmutatóban, ami a diéta része, megkapja a javasolt kategóriák listáját (reggeli, tízórai, ebéd...stb.) Ezeket azonban kölcsönösen lehet helyettesíteni, kombinálni. A diéta általában nagyon flexibilis, mert a Prodietix proteines ételek kimondottan a protein diéta céljára vannak gyártva. Nem valamiféle, alacsony felszívódású, sportolás céljára gyártott proteinről van szó. A tápérték paraméterei a kategóriákon keresztül nagyon hasonlóak, tehát a legfontosabb szabály a sós és édes ételek váltakozása. A protein diéta szekcióban minden fázisra vannak inspiratív minta étlapok. Érdeklődés esetében küldhetünk e-mailban naponta étlapokat.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval