Francia keto diéta

Protein fogyáshoz

Ön tudja, hogy a protein miért fontos része a csökkentő étrendnek? Segít abban, hogy kellő mértékben táplálja izmait, így a fogyás során csak a zsírtartalékok vesznek el, az izomtömeg nem. Az izmok nagyon fontosak az egészséges testsúly fenntartásában. Ez az egyik legnagyobb zsírégető, és minél nagyobb az izomtömeg, annál nagyobb az alapanyagcserénk. Ezért a fehérjék a fogyás során biztosan nem hiányozhatnak. De vigyázzon, a megfelelő napi fehérje adag ismeretlensége vese túlterheléshez vezethet. Ezért inkább a keto étrendet érdemes kipróbálnia, amellyel a fehérjéknek köszönhetően könnyedén és problémák nélkül fog fogyni.

A fehérjék a zsírokkal és szénhidrátokkal együtt alkotják az emberi test alapvető építőköveit. Sajnos manapság szomorú szokás az étrendben olyan felesleges szénhidrátokat és zsírokat fogyasztani, amelyeket az emberi test nem képes elégetni, ezért az súlygyarapodáshoz vezet. A szénhidrátokat gyakran elrejtik olyan élelmiszerekben, ahol azt nem is gondolná, ezért a diéta önmagában nem mindig sikeres. Otthoni viszonyokban nehéz eltalálni az ételek pontos összetételét, bizonyos típusú étrendek az izmok nem kívánt csökkenéséhez is vezethetnek.

A Prodietix keto diéta az egyik legmodernebb fogyókúrás módszer a piacon. A hatékony fogyáshoz ketózist alkalmaz, amely a szervezetben az étrendben való csökkentett mennyiségű szénhidrát bevitellel történik. A ketózis növeli a ketontestek szintjét, amelyek a zsírraktárak lebontásával teljes mértékben pótolhatják a fő energiaforrást. A fogyás során nagyon fontos a test megfelelő táplálkozási értékekkel történő ellátása, ezért a fehérjetartalmú ételeket a táplálkozási szakemberek állítják össze. A Prodietix diéta program mindig tükrözi az Ön egyéni életmódját, igényeit és preferenciáit. Értékelni fogja a magas fehérjetartalmú étrendet nemcsak a fogyás, hanem az izomtömeg növelése érdekében is. Ha aktívan sportol, fehérje ételeink remek kiegészítői lesznek az edzésmenüjének, valamint receptjeink is inspirálhatják Önt.

A protein étrendet az optimális testsúly fenntartása érdekében is alkalmazhatja, még akkor is, ha nem követ semmilyen diétát. Nagyon népszerűek az édes protein szeletek, krémek, mind egészségesebb alternatívák a harapnivalókhoz. Az előkészített fehérjetartalmú ételek ebédként szolgálhatnak az irodában is - tartósak, és gyors elkészítésükkell időt takaríthat meg, és biztos lehet benne, hogy minden falattal a legjobbat nyújtja testének.

Diétás program kiválasztása

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval