Francia fehérje diéta

-20
kg

Akár 20kg súlycsökkenés

-20
kg

Akár 20kg súlycsökkenés

Akár 20kg súlycsökkenés

-20
kg

A PRODIETIX Z4 program elsősorban olyan nőknek és férfiaknak szól, akik alacsonyabb célsúlyt tűztek ki maguk elé. Ezzel a programmal akár 15 - 20 kg súlycsökkenés is elérhető. 

A PRODIETIX Z4 program teljes időtartama 12 hét, amely három egyenlő időtartamú fázisra oszlik  (4 hét + 4 hét + 4 hét). Az első fázis a "súlycsökkentés", amelynek során a szervezet a ketózis állapotába kerül, ennek köszönhetően  nagymértékű súlyvesztés következik be. A második és a harmadik fázis a "stabilizálás", illetve a „rögzítés“, amelyek asorán a szervezet fokozatosan visszatér a szokásos étrendhez.  Ezeknek a fázisoknak a célja a jojóeffektus megelőzése.

Az ügyfél négyszer étkezik napontafehérjetartalmú vagy "hagyományos" ételeket. Az első fázis napi 4, a második napi 3, a harmadik pedig napi 2 fehérjetartalmú ételt tartalmaz. A csomagban összesen 252 adag fehérjetartalmú étel található (112 adag + 84 adag + 56 adag). A második fázisban  egy fehérjetartalmú ételt „hagyományos“ étkezéssel helyettesítünk. A harmadik fázisban pedig már két fehérjetartalmú ételt cserélünk le hagyományos étellel.

Fehérje ételek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges, hogy használjon más étrend-kiegészítőket. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak további fűszereket, elkészíthetőek turmixgépben, vagy mikrohullámú sütőben.

Ahhoz, hogy a PRODIETIX program megfelelő hatásfokkal működjön,  be kell tartani a PRODIETIX fehérjeétrend három alapelvét: a megfelelő folyadékbevitelt,  az engedélyezett zöldségek fogyasztását és a rendszeres étkezést.

Továbbiakat a "hagyományos" ételekről, engedélyezett zöldségekről a különböző fázisokban, valamint egyéb leírást a PRODIETIX fehérje diétáról megtalálja "A fehérje diétáról" részben.

4 hét

Z4 1. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

4 étel naponta

112 adag

79 190 Ft

(2 828 Ft/nap)

4 hét

Z4 2. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

3 étel naponta

84 adag

61 920 Ft

(2 211 Ft/nap)

4 hét

Z4 3. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

2 étel naponta

56 adag

42 960 Ft

(1 534 Ft/nap)

Kedvezményes ár
a teljes programmal:
Prodietix Z4 Program

155 430 Ft
(1 850 Ft/nap)

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend megfelel az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval