Francia fehérje diéta

-15
kg

Akár 15kg súlycsökkenés

-15
kg

Akár 15kg súlycsökkenés

Akár 15kg súlycsökkenés

-15
kg

A PRODIETIX Z3 program elsősorban olyan nőknek és férfiaknak szól, akik alacsonyabb célsúlyt tűztek ki maguk elé. Ezzel a programmal akár 8 - 14 kg súlycsökkenés is elérhető. 

A PRODIETIX Z3 program teljes időtartama 9 hét, amely három egyenlő időtartamú fázisra oszlik  (3 hét + 3 hét + 3 hét). Az első fázis a "súlycsökkentés", amelynek során a szervezet a ketózis állapotába kerül, ennek köszönhetően  nagymértékű súlyvesztés következik be. A második és a harmadik fázis a "stabilizálás", illetve a „rögzítés“, amelyek asorán a szervezet fokozatosan visszatér a szokásos étrendhez.  Ezeknek a fázisoknak a célja a jojóeffektus megelőzése.

Az ügyfél négyszer étkezik napontafehérjetartalmú vagy "hagyományos" ételeket. Az első fázis napi 4, a második napi 3, a harmadik pedig napi 2 fehérjetartalmú ételt tartalmaz. A csomagban összesen 189 adag fehérjetartalmú ételtalálható (84 adag + 63 adag + 42adag). A második fázisban  egy fehérjetartalmú ételt „hagyományos“ étkezéssel helyettesítünk. A harmadik fázisban pedig már két fehérjetartalmú ételt cserélünk le hagyományos étellel.

Fehérje ételek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges, hogy használjon más étrend-kiegészítőket. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak további fűszereket, elkészíthetőek turmixgépben, vagy mikrohullámú sütőben.

Ahhoz, hogy a PRODIETIX program megfelelő hatásfokkal működjön,  be kell tartani a PRODIETIX fehérjeétrend három alapelvét: a megfelelő folyadékbevitelt,  az engedélyezett zöldségek fogyasztását és a rendszeres étkezést.

Továbbiakat a "hagyományos" ételekről, engedélyezett zöldségekről a különböző fázisokban, valamint egyéb leírást a PRODIETIX fehérje diétáról megtalálja "A fehérje diétáról" részben.

3 hét

Z3 1. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

4 étel naponta

84 adag

61 920 Ft

(2 949 Ft/nap)

3 hét

Z3 2. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

3 étel naponta

63 adag

48 330 Ft

(2 301 Ft/nap)

3 hét

Z3 3. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

2 étel naponta

42 adag

33 490 Ft

(1 595 Ft/nap)

Kedvezményes ár
a teljes programmal:
Prodietix Z3 Program

122 260 Ft
(1 941 Ft/nap)

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval