Francia fehérje diéta

-10
kg

Akár 10kg súlycsökkenés

-10
kg

Akár 10kg súlycsökkenés

Akár 10kg súlycsökkenés

-10
kg

A Prodietix Z2 program elsősorban kisebb végső ideális súlyú nőknek és férfiaknak ajánlott. Akár 6kg - 10kg-ig súlycsökkenést is elérhet. A program egyes fázisonként is megvásárolható, vagy egyben, kedvezményes áron.

A PRODIETIX Z1 program teljes időtartama 6 hét, egyenletesen elosztva három fázisra (2 hét + 2 hét + 2 hét). Az első fázisnak "súlycsökkentés" a neve, ketózis állapotba helyezi a testet és a legnagyobb súly csökkenést biztosítja. A második és a harmadik fázis, a "stabilizálás" és a "rögzítés", melynek az a feladata, hogy fokozatosan visszatérjen a szokásos étrendhez és megakadályozza a jo-jo effektust.

Az ügyfélnek naponta 4 fehérje vagy "normál" étkezése van. Az első fázis napi 4 fehérje ételt, a második 3 ételt, a harmadik 2 ételt tartalmaz. Összesen 126 adag fehérje ételt tartalmaz (56 adag + 42 adag + 28 adag). A második fázisban az egyik fehérje ételt "normál" étkezéssel helyettesítjük. A harmadik fázisban két fehérje ételt cserélünk ki.

Fehérje ételek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges, hogy használjon más étrend-kiegészítőket. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak további fűszereket, elkészítésük elkészíthetőek turmixgépben, vagy mikrohullámú sütőben. A PRODIETIX fogyasztó programok megfelelő hatása csak a PRODIETIX fehérje étrend három feltételének betartásával lehetséges: azaz a megfelelő folyadék bevitel, csak az engedélyezett zöldségek fogyasztása és az étkezések szabályossága.

Továbbiakat a "normál" ételekről, engedélyezett zöldségekről a különböző fázisokban, valamint egyéb leírást a PRODIETIX fehérje diétáról megtalálja "A fehérje diétáról" részben.

2 hét

Z2 1. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

4 étel naponta

56 adag

42 960 Ft

(3 069 Ft/nap)

2 hét

Z2 2. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

3 étel naponta

42 adag

33 490 Ft

(2 392 Ft/nap)

2 hét

Z2 3. fázis

2 étel naponta

28 adag

22 750 Ft

(1 625 Ft/nap)

Kedvezményes ár
a teljes programmal:
Prodietix Z2 Program

87 190 Ft
(2 076 Ft/nap)

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval