Francia fehérje diéta

-6
kg

Akár 6 kg súlycsökkenés

-6
kg

Akár 6 kg súlycsökkenés

Akár 6 kg súlycsökkenés

-6
kg

A PRODIETIX Z1 program elsősorban olyan nőknek és férfiaknak szól, akik alacsonyabb célsúlyt tűztek ki maguk elé. Ezzel a programmal akár 6 kg súlycsökkenés is elérhető.  

A PRODIETIX Z1 program teljes időtartama 3 hét, amely három egyenlő időtartamú fázisra oszlik  (1 hét + 1 hét + 1 hét). Az első fázis a "súlycsökkentés", amelynek során a szervezet a ketózis állapotába kerül, ennek köszönhetően  nagymértékű súlyvesztés következik be. A második és a harmadik fázis a "stabilizálás", illetve a „rögzítés“, amelyek asorán a szervezet fokozatosan visszatér a szokásos étrendhez.  Ezeknek a fázisoknak a célja a jojóeffektus megelőzése.

Az ügyfél négyszer étkezik napontafehérjetartalmú vagy "hagyományos" ételeket. Az első fázis napi 4, a második napi 3, a harmadik pedig napi 2 fehérjetartalmú ételt tartalmaz. A csomagban összesen 63 adag fehérjetartalmú ételtalálható (28 adag + 21 adag + 14 adag). A második fázisban  egy fehérjetartalmú ételt „hagyományos“ étkezéssel helyettesítünk. A harmadik fázisban pedig már két fehérjetartalmú ételt cserélünk le hagyományos étellel.

Fehérje ételek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges, hogy használjon más étrend-kiegészítőket. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak további fűszereket, elkészíthetőek turmixgépben, vagy mikrohullámú sütőben. A PRODIETIX fogyasztó programok megfelelő hatása csak a PRODIETIX fehérje étrend három feltételének betartásával lehetséges: azaz a megfelelő folyadék bevitel, csak az engedélyezett zöldségek fogyasztása és az étkezések szabályossága.

Továbbiakat a "hagyományos" ételekről, engedélyezett zöldségekről a különböző fázisokban, valamint egyéb leírást a PRODIETIX fehérje diétáról megtalálja "A fehérje diétáról" részben.

1 hét

Z1 1. fázis

4 étel naponta

28 adag

22 750 Ft

(3 250 Ft/nap)

1 hét

Z1 2. fázis

3 étel naponta

21 adag

17 370 Ft

(2 481 Ft/nap)

1 hét

Z1 3. fázis

2 étel naponta

14 adag

11 790 Ft

(1 684 Ft/nap)

Kedvezményes ár
a teljes programmal:
Prodietix Z1 Program

48 330 Ft
(2 301 Ft/nap)

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval