Francia fehérje diéta

-15
kg

Akár 15kg súlycsökkenés

-15
kg

Akár 15kg súlycsökkenés

Akár 15kg súlycsökkenés

-15
kg

A Prodietix M3 program elsősorban nagyobb végső ideális súlyú nőknek és férfiaknak ajánlott. Akár 10kg - 15kg súlycsökkenést is elérhet. A program egyes fázisonként is megvásárolható, vagy egyben, kedvezményes áron.

A PRODIETIX M3 program teljes időtartama 9 hét, (egyenletesen elosztva három fázisra 3 hét + 3 hét + 3 hét). Az első fázisnak "súlycsökkentés" a neve, ketózis állapotba helyezi a testet és a legnagyobb súly csökkenést biztosítja. A második és a harmadik fázis, a "stabilizálás" és a "rögzítés", melynek az a feladata, hogy fokozatosan visszatérjen a szokásos étrendhez és megakadályozza a jo-jo effektust.

Az ügyfélnek naponta 5 fehérje vagy "normál" étkezése van. Az első fázis napi 5 fehérje ételt, a második 4 ételt, a harmadik 3 ételt tartalmaz. Összesen 252 adag fehérje ételt tartalmaz (105 adag + 84 adag + 63 adag). A második fázisban az egyik fehérje ételt "normál" étkezéssel helyettesítjük. A harmadik fázisban két fehérje ételt cserélünk ki.

Fehérje ételek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges, hogy más étrend-kiegészítőket használjon. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak további fűszereket, elkészíthetőek turmixgépben, vagy mikrohullámú sütőben. A PRODIETIX fogyasztó programok megfelelő hatása csak a PRODIETIX fehérje étrend három feltételének betartásával lehetséges: azaz a megfelelő folyadék bevitel, csak az engedélyezett zöldségek fogyasztása és az étkezések szabályossága.

Továbbiakat a "normál" ételekről, engedélyezett zöldségekről a különböző fázisokban, valamint egyéb leírást a PRODIETIX fehérje diétáról megtalálja "A fehérje diétáról" részben.

3 hét

M3 1. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

5 étel naponta

105 adag

74 240 Ft

(3 535 Ft/nap)

3 hét

M3 2. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

4 étel naponta

84 adag

61 920 Ft

(2 949 Ft/nap)

3 hét

M3 3. fázis
  • Ingyenes kiszállítás

3 étel naponta

63 adag

48 330 Ft

(2 301 Ft/nap)

Kedvezményes ár
a teljes programmal:
Prodietix M3 Program

155 430 Ft
(2 467 Ft/nap)

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval