Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Prodietix keto diéta

Hogyan működnek a Prodietix diétás programok

 

Minden Prodietix program a keto diéta elve alapján működik. A céljuk az, hogy testét a ketózisnak nevezett állapotba juttassák. Ez egy természetes fiziológiai állapot. Ez szervezetünk intelligens alkalmazkodása abban az esetben, ha az étrendben nincs elegendő szénhidrát. Így élték túl őseink a szűkös téli évszakokat. Mi azonban bőségben élünk, és paradox módon túlsúlytól és alultápláltságtól szenvedünk. Az egyensúly keresésének végtelen körforgásában vagyunk. Fogyunk, hízunk, vagy túl sokat, vagy alig mozgunk. De mi segíthetünk megtalálni az egyensúlyt, és visszanyerni a testébe vetett bizalmat.

 

A Prodietix diétás programok 3 fázisra vannak osztva. Mindegyik nagyon fontos a legjobb eredmények eléréséhez. Az első fázisban a legjelentősebb változások az étrendben és a szervezetben történnek. Nagyon jelentős súlycsökkenés következik be. A második fázisban lassan elkezdi a szénhidrátokat és az egészséges zsírokat hozzáadni az étrendjéhez. Ön stabilizálja így a fogyását. A harmadik fázisban fokozatosan felkészül a normál étrendhez való részleges visszatérésre. Ez a fázis kulcsfontosságú, mert megakadályozza a jojó-effektust.

 

Honnan tudja, hogy melyik program a legjobb az Ön számára?

 

Néhány alapvető adatot megadva a kalkulátorunkkal könnyen kiderítheti. Diétás programjaink minden ügyfelünkre személyre szabottan készülnek. 100 ember, 100 íz, 100 igény. Erre számítunk. Számolja ki Ön is.

 

Ki akarom számolni

 

Álmai alakjához már csak néhány lépés hiányzik

  1. A kalkulátor segítségével számolja ki az ajánlott programot.

  2. Válasszon egy előre elkészített csomagot, vagy testre szabhatja az ízlésének megfelelően.

  3. A csomagot két napon belül kézbesítjük.

  4. A mellékelt nyomtatott kézikönyv végigvezeti Önt a különböző fázisokon, és segít a folyamatos mérésben és értékelésben.

  5. A diéta befejezése után is igénybe veheti ingyenes tanácsadásunkat.

 

Ami még érdekelheti Önt.

Nálunk mindig kap valami extrát. Legyen szó elégedettségi garanciáról, ételcseréről vagy visszatérítésről álmai alakja megszerzésének történetéért cserébe.