Francia keto diéta

Primavera tészta




Hozzávalók két adaghoz:

  • 1 csomag Tagliatelle (2 adag)
  • 5 zöldspárga hajtás
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 hagyma
  • 1/2 zöld cukkini
  • 1 gerezd fokhagyma
  • pár cherry paradicsom
  • egy marék babhüvely
  • őrölt bors
  • 20 g parmezán sajt szórásra

Elkészítés:

Először főzzük meg a tésztát a címkén található utasításoknak megfelelően. Az alsó harmadban hámozzuk meg a spárgát burgonyahámozóval, majd kössük össze és főzzük sós vízben úgy, hogy a fejek ne kerüljenek a vízbe. Főzzük körülbelül 10 percig. Ezután hámozzuk meg és vágjuk fel a hagymát, vágjuk apró csíkokra a cukkinit, és vágjuk fel a fokhagymát. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és előbb megpirítjuk rajta a hagymát, majd néhány perc múlva hozzáadjuk a cukkinit és a babhüvelyeket. Addig sütjük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Ezután adjunk hozzá apróra vágott fokhagymát és apróra vágott koktélparadicsomot, és főzzük egy ideig. Fűszerezzük sóval és borssal. Végül adjuk hozzá a tésztát és a spárgát, és alaposan keverjük össze.

A kész tésztát megszórjuk egy tányérra reszelt parmezán sajttal.

Jó étvágyat!

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval