Francia keto diéta

Primavera tészta




Hozzávalók két adaghoz:

  • 1 csomag Tagliatelle (2 adag)
  • 5 zöldspárga hajtás
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 hagyma
  • 1/2 zöld cukkini
  • 1 gerezd fokhagyma
  • pár cherry paradicsom
  • egy marék babhüvely
  • őrölt bors
  • 20 g parmezán sajt szórásra

Elkészítés:

Először főzzük meg a tésztát a címkén található utasításoknak megfelelően. Az alsó harmadban hámozzuk meg a spárgát burgonyahámozóval, majd kössük össze és főzzük sós vízben úgy, hogy a fejek ne kerüljenek a vízbe. Főzzük körülbelül 10 percig. Ezután hámozzuk meg és vágjuk fel a hagymát, vágjuk apró csíkokra a cukkinit, és vágjuk fel a fokhagymát. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és előbb megpirítjuk rajta a hagymát, majd néhány perc múlva hozzáadjuk a cukkinit és a babhüvelyeket. Addig sütjük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Ezután adjunk hozzá apróra vágott fokhagymát és apróra vágott koktélparadicsomot, és főzzük egy ideig. Fűszerezzük sóval és borssal. Végül adjuk hozzá a tésztát és a spárgát, és alaposan keverjük össze.

A kész tésztát megszórjuk egy tányérra reszelt parmezán sajttal.

Jó étvágyat!

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval