Francia keto diéta

MEGA AKCIÓ! 9.14. és 9.20. között minden terméket, mely shakerben készül, 25%-os kedvezménnyel vásárolhat meg. Negyedével olcsóbban vásárolhat. TÖBB...

Posírozott csirke fűszerekkel



A recept alkalmas az 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok 1 adag elkészítéséhez

  • 150 g csirkemell
  • 1/2 maroknyi metélőpetrezselyem
  • 1/2 citrom
  • 10 szem fekete bors
  • 1 kanálnyi hidegen sajtolt olíva olaj
  • bors
  • kapor vagy snidling

az étel elkészítésének menete

A húsok vagy  a zöldségek posírozással történő elkészítésekor a nyersanyagokat forráspont alatt lévő vízben készítjük el. Ennek köszönhető, hogy a húsok vagy a zöldségek megőrzik lédússágukat.

Öntsön a lábasba annyi vizet, hogy majd a hús, amikor a lábasba kerül a vízben bukjon el. Túl sok vizet ne használjunk. A petrezselymet, fekete borsot és a felszeletelt citromot tegyük a lábasba öntött vízbe. A vizet hozza forrásba és megközelítőleg 5 percet hagyja forrni. Ezt követően csökkentse le a tűz lángját, majd amikor  a víz már nem forr tegye bele a húst. Főzze 10 percet, de vigyázon, arra hogy a víz ne kezdjen el forrni.  10 perc elteltével a lábast a tűzhelyről vegye le és a húst még 15 percig hagyja a forró vízben.

A húst a tálalása előtt csíkokra vágjuk.

A húshoz köretként pl. kaporral  vagy metélőhagymával meghintett,  néhány cseppnyi olíva olajjal és citromlével ízesített  cukkínis nudlit adhatunk.

A 3. fázistól már bazsalikomos pesto- val is ízesíthetünk.

JAVASLAT: A húsból nagyobb mennyiséget is elkészíthetünk, ugyanis ez a hideg konyhában is jól alkalmazható étel.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval